[bsa_pro_ad_space id=7]

Trutnov otevře svou pomyslnou bránu dalšímu významnému politikovi, který v pátek zavítá do Trutnova, aby zde diskutoval nejen se seniory.

Jedná se o PhDr. Ivana Bartoše, Ph.D. Tento ani ne čtyřicetiletý talentovaný politik je tahounem České pirátské strany. Předsedou strany byl již v letech 2009 až 2014, po neúspěšném tažení do Evropského parlamentu však rezignoval. Od dubna 2016 je opět v jejím vedení.

Strana Pirátů pod jeho vedením dosáhla velkého úspěchu v posledních parlamentních volbách a je nyní sebevědomou stranou, obklopenou nadějemi voličů, že nyní už je to konečně ono.

[su_youtube_advanced url=“https://youtu.be/kUCPoHgeupw“ width=“700″ autohide=“no“ showinfo=“no“ rel=“no“ modestbranding=“yes“ theme=“light“][su_youtube_advanced url=“https://youtu.be/vC7joyIPK-I“ width=“700″ autohide=“no“ showinfo=“no“ modestbranding=“yes“ theme=“light“]Video[/su_youtube_advanced]
Debaty s Tomio Okamurou jsou bizarní agendou předsedy ČPS

Pokud chcete do pirátské duše nahlédnout hlouběji, využijte toho, že do Trutnova dorazí vrchní pirát. Ten tu bude hostem hned dvou besed. Ta první se odehraje v malém sále Městského úřadu v Trutnově dne 27. 4. 2018 již od 15 hodin. Pořádá ji Klub seniorů Trutnov. Všichni zájemci, kteří by chtěli vidět a slyšet mladého energického politika, mají jedinečnou možnost svou touhu ukojit.

Spolu s Bartošem se navíc besedy zúčastní také trutnovský poslanec Parlamentu za Piráty Ing. Martin Jiránek.

„Jsme skutečně velice rádi, že k tomuto setkání dojde,“ říká předseda KST M. Šafařík. „Je přece ještě dost toho, co nevíme a co se třeba v rámci setkání dozvíme. Srdečně zvu všechny na besedu.“

Pokud byste tedy besedu v malém sále Městského úřadu nestihli, můžete dorazit na druhou debatu, která se koná o tři hodiny později v Národním domě. Byť je setkání v Národním domě anoncováno jako beseda s příznivci, věřím, že se není třeba obávat, že by se nemohli dostavit i ti ostatní.

[bsa_pro_ad_space id=3]